POLITIKA PRIVATNOSTI

1. Zaštiti osobnih podataka pridajemo posebnu pažnju

U našoj Politici privatnosti možete doznati: koje vrste podataka obrađujemo, zbog čega to činimo, pravne osnove obrade, izvršitelje koji mogu imati pristup podacima te prava koja imate sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka.

2. Tko smo mi?

Udruga Mentor
OIB: 26522999409
Kroz Smrdečac 7
21000 Split
E-mail: mentor.split@gmail.com

3. Vrste podataka koje obrađujemo, svrhe te pravna osnova

-> Obrazac za kontakt/slanje e-maila:
Vrsta podataka: Ime, prezime, e-mail adresa
Pravna osnova: Radnje potrebne za uspostavljanje poslovnog odnosa ili izvršavanje ugovora
Rok zadržavanja: 30 dana od završetka poslovnog odnosa

-> Ostale kategorije podataka prikupljamo u sklopu izvršenja projektnih aktivnosti, a ispitanici su o obradi uvijek adekvatno informirani u trenutku prikupljanja podataka.

4. Prava ispitanika i njihovo ostvarenje

Svi ispitanici udruge Mentora imaju mogućnost ostvarenja prava na:

  • Pristup osobnim podacima 
  • Ispravak netočnih podataka 
  • Prenosivost podataka
  • Brisanje osobnih podataka
  • Ograničenje obrade
  • Ulaganje prigovora na obradu osobnih podataka

Ostvarenje svih navedenih prava možete zatražiti:

  • slanjem maila na adresu: mentor.split@gmail.com
  • slanjem zahtjeva na fizičku adresu: Kroz Smrdečac 7, 21000 Split, Hrvatska

Na našu mail adresu možete se obratiti i za tumačenje spomenutih prava, kao i bilo kakve upite vezane uz prikupljanje i obradu podataka od strane udruge Mentor. Na sve zahtjeve se očitujemo u zakonskom roku od trideset dana.

Prigovor možete uputiti i nacionalnom nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), na adresu: Selska cesta 136, 10 000 Zagreb; mail adresa: azop@azop.hr

5. Odnos s izvršiteljima obrade i trećim stranama

Podatke poslane putem obrasca na web stranici ili putem maila ne dijelimo s trećim stranama.

Podatke prikupljene u sklopu projektnih aktivnosti dijelimo isključivo s donatorima (javnim tijelima) u svrhu izvještavanja o provedenim aktivnostima – kako bismo izvršili vlastite ugovorne obveze.

6. Sigurnost obrade podataka

Koristimo organizacijske i tehničke mjere kako bismo zaštitili osobne podatke od gubitka, krađe, kao i neovlaštene upotrebe, korištenja ili modifikacije.

Svi naši zaposlenici su educirani o pravima i obvezama koje propisuje Opća uredba o zaštiti podataka.

Naš pružatelj usluga web hostinga smješten je u Hrvatskoj.

Podaci prikupljeni putem weba su zaštićeni SSL certifikatom, tehnologijom koja enkriptira vezu između našeg servera i vašeg internet preglednika, čime se osigurava da nitko treći nema uvid u podatke koje nam ostavite.

Posljednje izmjene: 30.10.2020.