Snaga je u meni – kraj projekta

Završene su aktivnosti projekta “Snaga je u meni” koji se provodio od rujna 2017. do kraja kolovoza 2018., u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Split i uz financijsku podršku Ministarstva zdravstva. Djeca koja su sudjelovala u projektu dobila su priliku razviti svoje životne, socijalne i emocionalne vještine kroz niz edukativnih radionica. Zatim su na radionicama grupne podrške dobivala poticaj da stečene vještine jačaju i koriste u svakodnevnom životu, u školi, obitelji, s vršnjacima. Dodatna aktivnos projekta bila je pružanje pomoći u učenju djeci korisnicima projekta. Pomoć su pružali volonteri udruge Mentor koji su prethodno prošli obuku o različitim, inovativnim metodama učenja i pamćenja.

O uspjehu našeg projekta najbolje govore nasmiješena lica naših polaznika, napredak i zahvalnost koju su pokazali po završetku ciklusa radionica i pomoći u učenju.

Dobre vijesti su da već od 1. rujna započinjemo s provedbom novog projekta “Snaga je u meni” u nešto izmijenjenom izdanju! Više informacija uskoro!