Prodaj nepotrebno, kupi potrebno i podrži Mentor

Dobri buvljak jedinstveni je humanitarni online buvljak i društveno odgovoran projekt. Za razliku od niza jednokratnih buvljaka, Dobri buvljak kontinuirano spaja donatore i kupce s ciljem prikupljanja sredstava za rad neprofitnih udruga. [collapse id=”collapse_88″]
[citem title=”Pročitaj” id=”citem_74″ parent=”collapse_88″]

TKO stoji iza Dobrog buvljaka?
Udruga Druga pomoć – udruga za reanimaciju građanskih inicijativa, osniva se u siječnju 2012. godine, a s ciljem poticanja građana na različite oblike aktivnog uključivanja u život zajednice radi poboljšanja kvalitete življenja. Prvi projekt udruge je Dobri buvljak.

ŠTO je Dobri buvljak?
Dobri buvljak jedinstveni je humanitarni online buvljak i društveno odgovoran projekt. Za razliku od niza jednokratnih buvljaka, Dobri buvljak kontinuirano spaja donatore i kupce s ciljem prikupljanja sredstava za rad neprofitnih udruga. Funkcionira po jednostavnom principu: Donatori se rješavaju nepotrebnih stvari, a kupci ih kupuju i to donirajući određen iznos udruzi po izboru i na taj način podupirući rad udruge. Dobri buvljak tako postaje mjesto na kojem donatori i kupci čine dobro djelo pomažući udrugama koje s dobivenim sredstvima financiraju projektne aktivnosti.

TKO je Boško?
Boško Buvljak prva je buha Dobrog buvljaka i počasni član udruge Druga pomoć. S urođenim osjećajem za pravednost svojim svakodnevnim humanitarnim radom inspiracija je mnogima koji se odluče sudjelovati u radu buvljaka.

Podrži Mentor!
Udruga Mentor ima svoj PROFIL na Dobrom buvljaku. Do sada je za Mentor donirano 270 kuna kupnjom 8 predmeta. Budi jedan od donatora i podrži rad udruge! : )

Za dodatne informacije o funkcioniranju ovog hvale vrijednog buvljaka, bacite oko na njihov web ili se javite Bošku na bosko@dobribuvljak.com.


[/citem]
[/collapse]