Iskra Plus: završen ciklus radionica za prvu grupu roditelja

U utorak, 14.3. s početkom u 18h, u prostorijama udruge Mentor održana je posljednja u nizu radionica grupne podrške za prvu grupu roditelja.

Od studenog prošle godine do danas, petero roditelja prošlo je četiri edukativne te četiri booster radionice grupne podrške na kojima su učili, razvijali svoje roditeljske vještine te ih prakticirali u svakodnevnom životu, u krugu svoje obitelji.

Ciklus susreta završili smo zaključcima o dobrobiti radionice za svakog od sudionika. Zadovoljstvo nam je bilo čuti i vidjeti pozitivnu promjenu koju je sudjelovanje na radionicama potaknulo – roditelji se osjećaju osnaženima, proširili su svoja saznanja i preispitali svoje stavove, ohrabreni su i spremni nastaviti živjeti u skladu sa svime što su usvojili.

—-

Projekt Iskra Plus usmjeren je ka jačanju roditeljskih kompetencija i namijenjen je svim roditeljima kojima je potrebna podrška u ispunjavanju svoje roditeljske uloge. Financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Split.

Uloga roditelja je zahtjevna i izazovna i svima je ponekad potrebna podrška. Ukoliko se želite uključiti u projekt ili saznati više informacija slobodno nas kontaktirajte putem e-maila (mentor.split@gmail.com) ili na broj telefona 021/786-245!