Iskra Plus: održana peta radionica za roditelje

U srijedu, 6.12. održana je peta radionica za roditelje u sklopu projekta “Iskra Plus”. Tema radionica bila je “I dalje komuniciramo”.

Radionica je imala za cilj potaknuti roditelje na nastavak kvalitetne komunikacije s roditeljskim parom kao i održavanje kvalitetne komunikacije s djecom koristeći skrbne navike. Radionica je usmjerena na samoprocjenu komunikacije, prepoznavanje kvalitete komunikacije i faktora koji komunikacijski kanal čine otvorenim kao i prepoznavanje te usklađivanje verbalne i neverbalne komunikacije.

Projekt “Iskra Plus” projekt je podrške roditeljima, koji se provodi već četvrtu godinu za redom u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Split. Ovogodišnji projekt usmjeren je na roditelje koji su u postupku razvoda braka ili su nedavno razvedeni te im je potrebna podrška u obavljanju roditeljske uloge. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodit će se do listopada iduće godine.

Za sve informacije o projektu i načinima uključivanja u njegove aktivnosti, slobodno nas kontaktirajte: tel – 021/786-245, e-mail – mentor.split@gmail.com.