EVO: Održana prva radionica

U srijedu, 6.12. održana je prva radionica za mlade u sklopu projekta “EVO – Edukacija voditelja mladih”. Radionica je održana u Graditeljsko – geodetskoj tehničkoj školi Split za učenike trećih razreda i prva je u nizu od 8 edukativnih radionica. Na radionicama će učenici učiti o rizičnim ponašanjima, posebice ovisnosti te će stjecati korisne vještine – komunikacijske, organizacijske, vještine odlučivanja, rada u timu…

Na prvoj radionici smo se međusobno upoznali, utvrdili pravila kojih ćemo se svi držati, iznijeli svoja očekivanja te učili o rizičnim ponašanjima. Učenici su iskazali svoje zadovoljstvo radionicom i voditeljicama te smo se dogovorili za termin sljedeće radionice.

Projektne aktivnosti dostupne su svima koji se u njih žele uključiti. Ako si zainteresiran/a, slobodno nam se obrati putem Facebooka, e-maila (mentor.split@gmail.com) ili telefonski (021/786-245).

Projekt “EVO – Edukacija voditelja mladih” provodi se uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, s ciljem poticanja mladih na aktivno sudjelovanje u društvu. Više informacija o projektu potraži ovdje.