Besplatne radionice za roditelje!

Postignite vještine efektivnog roditeljstva

 U sklopu projekta “Iskra”, financiranog od strane Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske, Mentor organizira radionice za roditelje.

 [collapse id=”collapse_61″]
[citem title=”Pročitaj” id=”citem_33″ parent=”collapse_61″]

Radionice će se realizirati kroz suradnju s Osnovnom školom Split 3, a namijenjene su roditeljima koji žele raditi na svojim stavovima i uvjerenjima, kao i na samoprocjeni vlastitog ponašanja i osjećaja osobnog zadovoljstva. Između ostalog, roditelji će osvijestiti činjenicu da svojim ponašanjem i osobnim primjerom mogu biti uvjerljivi model mladima, izabirući i podržavajući zdrave stilove življenja i gradeći kvalitetne odnose u obitelji i okolini. Roditelji koji su spremni raditi na sebi prihvaćaju da je u današnjem okruženju potrebno učiti i uvježbavati vještine koje će pomoći uspješnijem ostvarivanju odgojnih ciljeva.

U radu sa roditeljima koristiti će se interaktivne metode primjenjive u radu malih skupina: igranje uloga, demonstracije, debate, ispunjavanje različitih skala procjene i samoprocjene.
Radionice će se održavati u poslijepodnevnim satima, svaka dva tjedna, u prostorijama OŠ Split 3 (Bruna Bušića 6), tijekom mjeseca listopada, studenog i prosinca. Prva radionica održati će se u srijedu, 9. listopada 2013., u 18h.

 

Teme radionica:

Odnosi u obitelji i uloga roditelja
Kako učinkovito komunicirati s djetetom
Kako razvijati samosvijest i samopouzdanje djeteta
Kako razvijati odgovornost djeteta
Granice u odgoju – Kako reći NE

 

Zainteresirane roditelje molimo da se jave na 021/786-245 ili 095-854-0556 (kontakt Tea Radić).


[/citem]
[/collapse]