Iskra Plus: početak radionica

U 2019. godini nastavljamo s provedbom projekta “Iskra Plus”. Organiziramo cikluse radionica za roditelje koji su u postupku razvoda braka ili su nedavno razvedeni, a potrebna im je podrška u nošenju s promijenjenim obiteljskim odnosima i ulogama.

Roditelji se mogu uključiti u ciklus od 5 edukativnih radionica na kojima će biti obrađene teme relevantne za razdoblje razvoda braka. Nakon edukativnih radionica, slijede 4 susreta grupne podrške, gdje roditelji imaju priliku u grupi proraditi dotad stečeno znanje, pratiti kako primjenjuju naučeno u svakodnevnom životu, dobiti savjet i podršku od grupe i od voditeljica. Uz to, roditeljima se u okviru projektnih aktivnosti nudi i mogućnost individualnog savjetovanja, u skladu s njihovim potrebama.

Radionice vode stručne suradnice udruge Mentor, s višegodišnjim iskustvom u radu s roditeljima. Projekt se provodi uz financijsku podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Sve aktivnosti su za sve korisnike besplatne, ali je potrebna prethodna najava.

Prvi ciklus radionica započinje u srijedu 27. veljače. Drugi i treći ciklus radionica započet će u svibnju, a točne datume ćemo na vrijeme objaviti.

Dodatne informacije potražite ovdje ili nas kontaktirajte: 021/786-245, mentor.split@gmail.com.